Novo vozilo u floti dostavnih vozila

Novo vozilo u floti dostavnih vozila

Logistika – novo vozilo u floti dostavnih vozila – jedinstvenost ponude i mogućnosti

Razvoj potreba i složenost logistike dostave roba na Objekte koje mi kao trgovci opslužujemo, pristupnost velikih dostavnih vozila, istovari, viličari, zauzetost , rasip vremena, … kao i samo stanje vozne podloge, poznato je svima koji se nalaze u građevinarstvu.

Istovar i dostava roba na poziciju što bliže Objektu, kako bi se što lakše isti materijal i podigao na objekt, ili što bliže objektu zbog uskih ulica, servisnih pristupnih cesta,…to je zadatak koji ponekad velika, teška i dugačka dostavna vozila ne uspijevaju.

Zato je Baustoff+Metall Hrvatska investirao u logistiku jedinstvenu nama, osluškujući potrebe kupca i investitora.

Novi kamion opremljen je jedinstvenim sustavom“ paketa“ kamion+viličar, ali ne kao do sada, već sa viličarem koji kamion vozi u garaži montiranoj na šasiji. Viličar je na daljinsko upravljanje, velike nosivosti i autonomnosti, jer posjeduje vlastiti motor, a prednost osim nosivosti daju mu i kotači povećanih dimenzija koje omogućavaju i vožnju po malo neurednijoj podlozi. Potpuno automatiziran viličar, osim što je i još zglobni, daje prednosti i ispunjava upravo ciljeve koji su svakodnevni problem kod dostave roba. Da li za velikog kupca na nekom Objektu ili za privatnog kupca u nekoj uskoj i maloj ulici, kao što se zna desiti na nekom od naših predivnih otoka jadrana ili uskih ulica gradova uz more ili na nepristupačnim velikim Objektima gdje veliki kamioni nemaju izgleda za pristup,….

Investicija u opremu i ljude, raspoloživost rješenja koji su potrebitost kao odgovor današnjim zahtjevima, vrijednosti su koje mi unutar tvrtke osluškujemo, donosimo zaključke i rješavamo.

Nadamo se da će pojavnost ovakvog sustava logistike privući ne samo pažnju kupaca već će sami paket BM Logistike bit usnimljen od većine prolaznika i djelatnika putem smartfona kao nešto jedinstveno.

Jedinstveno kao i B+M Hrvatska Cro team.