Pravne napomene

Pravne napomene

Baustoff + Metall Hrvatska d.o.o.

HR-10255 Zagreb-Gornji Stupnik
Gospodarska cesta 9

Odgovorna osoba za zastupanje:
Dražan Dajak

Podaci za kontakt:
T +385 16 530 856
F +385 16 530 855
zagreb@baustoff-metall.com

PDV ID:
HR02041255260

 


Autori fotografija:

 


Rješavanje sporova

Ne sudjelujemo u online rješavanju sporova pri arbitražnim vijećima potrošača.

Odgovornost za sadržaj
Kao pružatelj usluga, odgovaramo za vlastiti sadržaj ovih internetskih stranica sukladno članku 7. stavku 1. njemačkog Zakona o telekomunikacijskim medijima (njemačka skraćenica: TMG). Međutim, sukladno člancima 8. do 10. njemačkog Zakona o telekomunikacijskim medijima (TMG), pružatelji usluga nisu obvezni trajno nadzirati učitane ili pohranjene informacije ni tražiti dokaze koji ukazuju na nezakonito djelovanje.

Navedeno ne utječe na zakonske obveze uklanjanja informacija ili blokiranja njihove upotrebe. U tom slučaju, odgovornost je moguća tek u trenutku saznanja za pojedino kršenje propisa. Nelegalni sadržaj uklonit će se odmah nakon saznanja za njega.

Odgovornost za poveznice
Naša ponuda obuhvaća poveznice na vanjske internetske stranice trećih strana. Nemamo utjecaja na sadržaj tih internetskih stranica i stoga ne možemo jamčiti za taj sadržaj. Pružatelji ili administratori povezanih internetskih stranica u svakom trenutku snose odgovornost za vlastiti sadržaj.

U trenutku postavljanja poveznice na pojedine internetske stranice, provedena je provjera potencijalnog kršenja propisa tim stranicama. U trenutku postavljanja poveznice nije utvrđen nikakav nelegalan sadržaj. Nije moguće uspostaviti trajan nadzor nad sadržajem povezanih internetskih stranica bez razumne indikacije da je došlo do kršenja propisa. Nelegalne poveznice uklonit će se odmah u trenutku kad za njih saznamo.

Autorska prava
Sadržaj i kompilacije objavljene na ovim stranicama od strane pružatelja podliježu njemačkim propisima o zaštiti autorskih prava. Za reproduciranje, uređivanje, distribuciju kao i svaku upotrebu izvan opsega zaštite autorskih prava potrebno je pisano dopuštenje autora ili kreatora. Preuzimanje sadržaja (download) i kopiranje ovih internetskih stranica dopušteno je samo za privatnu upotrebu.

Zabranjena je svaka komercijalna upotreba našeg sadržaja bez dopuštenja kreatora.

Propisi o zaštiti autorskih prava trećih strana poštuju se kad god sadržaj na ovim internetskim stranicama ne potječe od pružatelja usluge. Doprinosi trećih strana na ovoj stranici označeni su kao takvi. Međutim, ako primijetite bilo kakvo kršenje propisa o zaštiti autorskih prava, molimo vas da nas obavijestite. Takav će se sadržaj odmah ukloniti.