KNAUF FIREWIN Novi sustav za suvremene izazove

Kao predvodnik u inovacijama na svjetskom tržištu građevinskih materijala, Knauf je posljednjih desetljeća uvelike doprinio razvoju suhe gradnje na temelju gipsanih ploča. Knauf rješenja su garancija visoke učinkovitosti. Suha gradnja je postala sinonim za brzu, sigurnu i kvalitetnu gradnju eksterijera i interijera. 

Knauf sustavima za protupožarstvo smo već 50 godina posvećeni zaštiti ljudi i stambenih objekata. Našim inovativnim proizvodima, profesionalnim savjetovanjem  te strašću za učinkovitijim i ekonomičnijim upravljanjem pasivnom zaštitom od požara osiguravamo živote i imovinu.

Kompleksne potrebe za izvedbu protupožarne zaštite potaknule su nas na razvoj novog sustava pomoću kojeg dobivate još više: Knauf FireWin – novu marku Knauf pasivne zaštite od požara.

Raspon novog sustava uključuje boje, obujmice za različite uvjete zaštite od požara, panel od ekspanzijskog materijala te panel od vune, žbuku, kao i akrilno brtvilo te vrećice za provođenje električnih kabela – sve iz jednog izvora! 

Visoki standardi Knauf usluga i podrške korisnicima vrijede i za FireWin. Specijaliziranim, opsežnim znanjem suhe gradnje i protupožarne zaštite, Knauf stručnjaci vam stoje na usluzi kako bi zajedno osigurali sigurnost i zaštitu objekta.

NEMA PANIKE! – OSIGURAVA KNAUF FIREWIN